ČAROLIJA USKRSA NA KRFU

05.04.-10.04.2018.

SVI IZLETI UKLJUČENI U CENU!!!

CENA PAKET ARANŽMANA:

179 EUR

SVI IZLETI UKLJUČENI U CENU:

GRAD KRF, OSTRVO VIDO, ACHILEON PALATA, PALEOKASTRICA, METEORI

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – 05.04.2018 / ČETVRTAK

Okupljanje grupe na parkingu preko puta “Buvljaka”. Polazak autobusa u 14:00h. Putovanje za Grčku sa usputnim zadržavanjima radi odmora, pasoških i carinskih formalnosti.

2.  dan – 06.04.2018 / VELIKI PETAK

U jutarnjim časovima dolazak u Igumenicu. Po dolasku u luku ukrcavanje na feribot i dolazak na Krf. Smeštaj u sobe, studije i apartmane.Nakon smeštaja i kraćeg odmora okupljanje putnika i polazak za grad Krf…poseta Srpskoj kući, muzeju posvećnom stradanju srpske vojske u Velikom ratu, gde je izložen veliki broj eksponata, originalna uniforma srpskog vojnika i oružje, svi eksponati su poklon građana Srbije. Ukrcavanje na brodić za ostrvo Vido, obilazak kosturnice i polaganje venca u Plavu grobnicu, gde je ostavilo svoje živote 10.000 srpskih vojnika.Slobodno vreme u gradu i na Kanonima.Povratak u smeštaj u kasnim popodnevnim časovima.Noćenje.

3. dan – 07.04.2018 / VELIKA SUBOTA

Posle doručka, u ranim jutarnjim časovima odlazak do crkve Svetog Spiridona. Prisustvovanje  svečanoj litiji i iznošenju plaštanica, kao i iznošenju moštiju Svetog Spiridona – čudotvorca, inače zaštitnika ostrva Krf. U 11h prisustvovanje jedinstvenoj i tradicionalnoj ceremoniji bacanja vrčeva.Slobodno vreme u gradu. Poseta Ahileon palate. Povratak u smeštaj.Slobodno vreme za odmor. Okupljanje grupe  u 20:00 h i odlazak do grada Krfa.Na  jednom od najlepših trgova u Evropi- Spianada , zajedno sa više desetina hiljada ljudi iz cele Grčke, pod svetlošću zapaljenih sveća doživećete  veličanstvenu i jedinstvenu proslavu Vaskrsa uz litiju. Parada filharmonijskih orkestra sa nezaboravnim vatrometom će upotpuniti ovo magično veče. Povratak u smeštaj. Noćenje.

4.dan – 08.04.2018 / NEDELJA – VASKRS

Posle doručka, u ranim jutarnjim časovima odlazak na Vaskršnju liturgiju i pričest u grad Krf. Odlazak do najlepšeg zaliva na Mediteranu – Paleokastrica koji se nalazi na zapadnoj obali ostrva, poseta manastiru presvete Bogorodice. Povratak u smeštaj.Slobodno vreme za odmor.U večernjim časovima fakultativna organizacija  grčke večeri.Povratak u smeštaj. Noćenje.

5.dan – 09.04.2018 / PONEDELJAK

Posle doručka polazak za Beograd, ukrcavanje na trajekt za Igumenicu.Polazak za Meteore gde je predviđena poseta jednom od manastira podignutih na vrhovima stena ovog, u svetu poznatog geološkog fenomena.Mogućnost fakultativnog odlaska na ručak.Posle pauze za obrok nastavljamo put dolinom reke Pinios ka crkvi i izvoru Svete Petke.Poseta crkvi i izvoru Svete Petke.Nastavak putovanja prema Makedoniji i Srbiji sa usputnim zadržavanjima radi  odmora, pasoških i carinskih formalnosti.

6.dan – 10.04.2018 / UTORAK

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz  autobusom visoke turističke klase.
 • Povratnu kartu za trajekt
 • Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom  u 1/2 i 1/2+1  sobama i studijima i 1/4  apartmanima.
 • SVI IZLETI UKLJUČENI U CENU (Grad Krf, Ostrvo Vido, Achileon Palata, Paleokastrica, Meteori)
 • Pratnja stručnog vodiča tokom celog putovanja na srpskom jeziku
 • Troškovi organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Grčko veče  – 26 Eur
 • Ručak u restoranu blizu Kalambake – 10 Eur
 • Lične troškove putnika

POPUSTI I DOPLATE:

 • Dete do 4 godine GRATIS smeštaj u zajedničkom ležaju (uz dve punoplatežne osobe), IMA GRATIS MESTO U BUSU.
 • Dete od 4 – 8 godina, GRATIS smeštaj na pomoćnom ležaju uz dve punoplatežne osobe, plaća samo autobuski prevoz i kartu za trajekt 55  EUR
 • Dete od 8-12 godina  – plaća 50% od cene aranžmana na pomoćnom ležaju uz dve punoplatežne osobe
 • Doplata za 1/1 sobu 50% od cene aranžmana

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa za devize na dan uplate.    
 • Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska.
 • Platnim karticama – Visa, Master Card, Dina, Maestro pod istim uslovima kao i gotovinsko plaćanje.
 • Kreditnom karticom Banca Intesa do 6  mesečnih rata bez kamate.
 • Odloženo plaćanje rezervacija 30%  od ukupne cene, a ostatak čekovima građana na rate zaključno sa 01.08.2018

 OPIS SMEŠTAJA:

VILA IONIAN MARE

Apartmani Ionian Mare www.ionianmare.gr nalaze se u mestu Agios Ioannis Peristeron, u blizini čuvenog hotela Marbella, na 17km južno od aerodroma i glavnog grada Krfa. Apartmani Ionian Mare imaju 4 apartmana i 12 studija. Gostima su na raspolaganju: taverna na plaži, rent-a-car (specijalne uslove pri iznajmljivanju automobila ili skutera), mogućnost korišćenja sefa,igraonica za decu free. Apartmane od plaže deli ulica i većina apartmana i studija je sa pogledom na more.

Studio se sastoji od sobe sa dva „single“ ležaja/ francuski ležaj u čijem sastavu je i čajna kuhinja koja ima frižider, rešo sa dve ringle, aspirator, osnovno posuđe za jelo i pripremu hrane, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj (uz doplatu 5 eur na licu mesta)  i GRATIS wi-fi internet.

Apartman se sastoji od dve spavaće sobe, u jednoj je bračni krevet, a u drugoj dva „single“ ležaja, izdvojena kuhinja koja ima frižider, rešo sa dve ringle, aspirator, osnovno posuđe za jelo i pripremu hrane, sto i stolice za ručavanje, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj (uz doplatu 5 eur na licu mesta) i GRATIS wi-fi internet.

U blizini apartmana se nalaze dve prodavnice sa osnovnim prehrambenim proizvodima, suvenirnica, duž plaže su taverne. Na plaži je bar hotela Marabella. Hotel Marbella svako veče organizuje neka dešavanja.

VILA KOHYLI BAY

  „KOHYLI BAY“ – Dvokrevetne sobe I kategorije. Objekat ima 10 soba /dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Sobe od plaže deli ulica. Većina soba je sa pogledom na more. Sobe sadrže: frižider, TV, terasu, kupatilo i klima uređaj (uz doplatu 5 eur na licu mesta) i GRATIS wi-fi internet. Gostima su na raspolaganju: taverna na plaži, rent-a-car (specijalne uslove pri iznajmljivanju automobila ili skutera), mogućnost korišćenja sefa, igraonica za decu je besplatna.

U blizini soba se nalaze dve prodavnice za osnovnim prehrambenim proizvodima, suvenirnica, duž plaže su taverne. Na plaži je bar hotela Marabella. Hotel Marbella svako veče organizuje neka dešavanja.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • Dodatni, odnosno pomoćni ležaj je uglavnom rasklopiv i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju  od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75-90cm, a za francuski krevet (za dve osobe) širine od 120-150 cm
 • Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta.
 • Fotografije objekata , zbog raznovrsnosti struktura, su izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe, kupatila ili kuhinje. U objektima gde je naglašeno postojanje WI fI-a, organizator putovanja ne može garantovati kvalitet i brzinu protoka internet konekcije. Opis destinacija i smeštaja je dostupan u agenciji ili na web stranici

VAŽNE NAPOMENE:

 • Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
 • Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama i zavisi od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
 • Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava. U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu, ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice.
 • U autobusu dete preko 2 godine mora da ima svoje sedište (ne sme sedeti u krilu)
 • Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim doprinosi komforu putovanja. Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promena na monetarnom tržištu, kao i promene u cenama prevoznika promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije 5 (pet) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika na prevozu, postoji mogućnost transfera drugim vozilom sa dela puta do (ili sa) destinacije.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, sedište u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom i Programom putovanja uz mogućnost doplate.
 • Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion) iskazane u cenovniku, ne odobrava se popust.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.
 • Viza nije potrebna državljanima Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije kao i državljanima sa pasošem izdatim od strane MUP Srbije na teritoriji Kosova i Metohije (npr. MUP Srbije PU Peć), viza je potrebna putnicima čiji su pasoši izdati od strane MUP SRBIJE KOORDINACIONE UPRAVE u Beogradu.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog  trajanja putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu u opštini ili sudu.
 • Promene datuma putovanja, kao i promene smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Promene već potvrđenih rezervacija (zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i slično) iznose 500,00 din. po rezervaciji.
 • Vaučer se preuzima u agenciji 7 dana pre polaska na put.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 35 putnika.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

           Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA BOOK FOR IT- discount travel koji su usklađeni sa zakonom i Yuta standardima.

ORGANIZATOR PUTOVANJA ARENA LINK D.O.O.

Turistička agencija BOOK FOR IT discount travel

Licenca OTP 52/2012

Cenovnik br. 1 važi od 17.01.2018.god.